Description
This powdered green tea from Kyoto is produced by grinding the tea leaves from the first harvest into a fine powder. The grinding of the tea is what gives it its special properties and makes its quality largely superior to that of other standard green tea and even infused teas in general. Because the tea leaves are ground, it is easier to absorb the whole nutritional value of the green tea: its antioxidants (catechin), vitamins and theanine, which slows the progression of disease and of natural aging and helps to relieve tension.
Ce sont les feuilles les plus jeunes et tendres qui produisent un goût plus doux et qui est idéal pour préparer le matcha avec de l’eau chaude. Le Matcha est certifié biologique par Ecocert Canada.
Daily consumption of catechin helps restore the body’s natural equilibrium and well-being and boosts the metabolism.
Une demie cuillère de notre Matcha vous permet de consommer plus facilement les éléments nutritifs du thé, et la caféine contenue dans le Matcha est meilleure pour la santé que celle dans le café (dans le Matcha, la caféine est liée à d’autres molécules qui complètent son effet et la rendent plus tolérable pour le corps).
Preparation
1) Put 1/2 teaspoon (about 2.5g) tea in a tea bowl.
2) Pour 60ml of hot water (70-75 degrees) into the bowl.
3) Whisk the tea either with tea whisk (chasen). un fouet à thé (chasen).
Reviews
There are no reviews yet.